Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ;

Μετά και την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε εδώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία που θα πάνε τα στελέχη της "Ενωτική Δημοτική Κίνηση Κισάμου". Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει και νέοι συσχετισμοί δημιουργούνται, τώρα αν με καλή πίστη προς τα αυτοδιοικητικά και για το συμφέρον του τόπου γίνονται όλα αυτά, ας το καταπιούμε. 
 Οι κομματικές γραμμές υπερπηδήθηκαν, οι βουλευτές "συμβουλές" διαγράφηκαν, οι τοπικές επιτροπές διαλύθηκαν και ο μόνος στόχος που έχει απομείνει πλέον για να ικανοποιηθούμε απόλυτα, είναι η καρέκλα του νικητή να έχει ανεξάρτητο χρώμα! 
-Είναι όμως αλήθεια όλα αυτά; Ή η επομένη μέρα των εκλογών μας επιφυλάσσει εκπλήξεις; Κάθε ένας όσο εύκολα λόγω της διαμορφωμένης κατάστασης στην χώρα μας δηλώνει - κομματική απειθαρχία- ανεξάρτητος δηλαδή, άλλο τόσο ίσως να κοκορεύεται την επομένη μέρα! 
Δυστυχώς οι πολίτες ξεγελιούνται πολύ εύκολα, γιατί είναι μαθημένοι να πιστεύουν τα κούφια λόγια, αν φυσικά κάτι αλλάξει σίγουρα θα χαιρετιστεί και από νικητές και από ηττημένους, αρκεί να είναι σωστό και τίμιο!!! 
Όμως καλό είναι να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας...ήδη τον τελευταίο μήνα άλλαξαν τόσα πολλά, που έχουμε μείνει με το στόμα ανοικτό!!!