Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Διαπίστωση α) Όσο περνάνε οι μέρες θα βλέπουμε τα ΜΜΕ να στηρίζουν όλο και περισσότερο την χειρότερη πολιτική των τελευταίων αιώνων. Οι θιασώτες του μνημονίου έβαλαν κάθε καρυδιάς καρύδι στον αγώνα της ανάδειξης των υποψηφίων τους. Φυσικά δεν είναι μόνο τα αθηναϊκά μέσα που ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους, υπάρχουν και οι δικοί μας παπαγάλοι, οι εγχώριοι.
Διαπίστωση β) Για να καταλάβουμε τον πανικό που πέρασαν κάποιοι συνδυασμοί την τελευταία μέρα, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μια μέρα ακόμα και να δούμε τα ονόματα των υποψηφίων τους στις εφημερίδες. Θα διαπιστώσουμε αμέσως, ότι το "ανεξάρτητος" το κρατούσαν καλά ως και την τελευταία στιγμή, μετά το έκαναν "ανεξάρτητος υποστηριζόμενος", και λίγο πριν το κλείσιμο των συνδυασμών το ξαναγύρισαν στο "βαθύ κομματικό" παρακαλετό.
Διαπίστωση γ) Δύο αδέλφια δεν πρέπει να έχουν το ίδιο επάγγελμα. Πάντοτε ο ένας θα επισκιάζει τον άλλον. Αν δεν μπορούν ν’ αλλάξουν επάγγελμα, φρόνιμο είναι ν’ αλλάξουν .... επώνυμον.
Διαπίστωση δ) Τώρα πλέον που οι συνδυασμοί κατατέθηκαν, κανείς δεν μπορεί να βγάλει κάποιον από αυτόν όσα τηλέφωνα και να κάνει. Το μόνο που θα κάνει είναι να δείξει το επίπεδο του! Όμως όπως λέει και η νονά μου "έχει ο καιρός γυρίσματα"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: