Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ

Οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες..... γνωστός τηλεοπτικός σταθμός και πασίγνωστη δημοσιογράφος της πόλης των Χανίων, ήθελαν να κάνουν ένα dibeit (ντιμπέiτ) με τους υποψηφίους του δήμου μας. Έτσι προσκάλεσαν τους υποψήφιους για την Παρασκευή 22 του μηνός, για μια από κοινού εμφάνιση. Δυστυχώς όμως, ένας από τους τρεις υποψηφίους δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η εκπομπή. Έμαθα δε ότι οι υπόλοιποι δυο, είπαν στην δημοσιογράφο να βρει νέα ημερομηνία για το Show "ΣΟΟΥ",  ώστε να είναι όλοι παρών, φυσικά κάτι μου λέει ότι, το κόλλημα θα είναι μόνιμο!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον: οφείλεις να δηλώσεις ότι είσαι υποψήφιος σε συνδυασμό και επομένως έχεις απωλέσει την όποια αντικειμενικότητα είχες και δεύτερον το "κόλλημα" αφορά ιδιότητες της LOGO, ενώ το "κώλυμα" την ανάκυψη εμποδίου. Τα σωστά ελληνικά δε βλάπτουν...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το "κόλλλημα" το έγραψα ΠΟΛΥ σωστά αλλά που να το καταλάβεις! Το οτι είμαι υποψήφιος αυτό δεν μου απαγορεύει κανεις να γράφω και να λέω οτι θεωρώ σωστό ή λάθος στο μπλοκ ΜΟΥ!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Φυσικά αν παρατήρησες απο την ντόπια εφημερίδα απουσιάζω, γι΄αυτόν τον λόγο που αναφέρεις!
Κάποιοι άλλοι δεν απουσιάζουν......

Ανώνυμος είπε...

Εν πάσει περιπτώσει και το είναι "όλοι παρών" σε προγενέστερο σχόλιο, προφανώς είναι νεολογισμός. Ουδείς απαγορεύει την ελευθερία της έκφρασης και το blog είναι η έκφανση αυτής. Εκείνο που χρειάζεται είναι να μην αποκρύπτουμε το γεγονός ότι είμαστε υποψήφιοι...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πολύ σωστά τα λες, αλλά νομίζω οτι διαφήμιση δεν θέλουμε!
Εξάλλου οι εκλογές αυτές βαδίζουν σε πλήρη καταστροφή των οικογενειακών και φιλικών σχέσεων. Οι χειρότερες που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Οποιος βγεί Δήμαρχος είναι καμένο χαρτί, αυτό θα το διαπιστώσουμε την επομένη του λογαριασμού, τώρα γιατί ο καθένας μας θέλει να εκτεθεί σε αυτό το αλιβερίσι..έ όλοι έχουν τους λόγους τους....Κάποιων είναι σοβαροί και κάποιων εξ ανάγκης!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το μπλοκ είναι πάντα στην διάθεση του καθενός. Αυτό το ξεκαθαρίζω, πολύ δε περισσότερο δεν το στέρησα απο κανένα. Όποιος θέλει μπορεί φυσικά επώνυμα να πει την άποψη του!!
Ακόμα και αν είναι υποψήφιος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορθόν. Το ζήτημα είναι η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους μαζί να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο. Όσο για τις προς απόσχισην σχέσεις, ευτυχώς στην Ελλάδα κάθε θαύμα διαρκεί 3 ημέρες και επομένως μάλλον σύντομα θα ξεχάσουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις. Καλή προσωπική επιτυχία...

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και αισχος ... οι χειροτεροι συνδιασμοι πλην ενος .. συγχαρητηρια γιαννη για την επιλογη σου !