Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΡΕΕΕΕΕ

Ένα είναι σίγουρο ότι με καμία περίπτωση δεν αφήνουν κάποιοι να περάσουν τα όρια του Ακρωτηρίου Γραμβούσας, όπως ψηφίστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου. ( 7-6 - διπλή ψήφο προέδρου) Το έχουν πάρει πατριωτικά τώρα.
 Όσο για το αν χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη ας την αφήσουμε στους ειδικούς, αλλά  θα γελάσω με την απάντηση "του δεν είναι υποχρεωτικό". Καλά μπρε Γιάννη γιατί να μην είναι υποχρεωτικό;
Για λύσε μου και αυτήν την απορία .......τα 800 άτομα που είναι ο ανώτερος αριθμός επισκεπτών ποιος  θα τα ελέγχει; 
Αν τα καραβάκια πάνε 600 και υπάρχουν άλλα 300 από τον δρόμο ποιους θα διώξουμε; 
Ποιος θα έχει προτεραιότητα αυτός που πάει με δικό του σκάφος και από τον οδικό άξονα ή τα καραβάκια;
Τα σκουπίδια θα θάβονται ή θα τα κουβαλούν πίσω οι επισκέπτες; 
Όταν θα κλείνει το στόμιο της λιμνοθάλασσας θα κλείνει και ο χώρος για τους επισκέπτες;
Τελικά μήπως όλα έγιναν τόσο πρόχειρα ..ώστε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Και ξέρεις μπρε Γιάννη τι εννοώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: