Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΣ

Για την επικείμενη εκλογή της 7ης Νοεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ανεξάρτητης Συνεργασίας θα προκύψει ύστερα από διεξαγωγή έγκυρης δημοσκόπησης. Η δημοσκόπηση θα δώσει τις πιθανότητες επιτυχίας σε δεύτερο γύρο, των φερομένων υποψηφίων Δημάρχων της Ανεξάρτητης Συνεργασίας, απέναντι στους φερόμενους υποψηφίους δημάρχους των άλλων παρατάξεων (τέσσερις δυάδες υποψηφίων). Υποψήφιος δήμαρχος της ανεξάρτητης συνεργασίας θα είναι εκείνος που συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας απέναντι στους αντιπάλους υποψήφιους Δημάρχους ενώ ο άλλος θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!!!
Αν αληθεύει αυτό ότι στην μια περίπτωση υπήρχαν δυο όροι και στην άλλη τρεις, σημαίνει απλά ότι η απόφαση για το που θα πάνε οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Κισάμου» μετά την διάλυση τους, ήταν δυστυχώς προαποφασισμένη.
 Οι δυο άλλοι όροι εδώ! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν το είχες καταλάβει οτι ο ξενομπάτης έπαιζε παιχνίδια πίσω απο τις πλάτες σας; Απο τον Αύγουστο το είχε αποφασίσει.....για ρώτα και τους πρωην κολλητούς του!!
Είναι φοβιτσιάρης και μόνο υποχθόνια εκλέγεται.....