Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Το ρουσφέτι και οι ψεύτικες υποσχέσεις αιτίες κοινωνικής και οικονομικής παρακμής
Δεκάδες τροποποιήσεις γίνονται την τελευταία στιγμή και ρουσφετολογικές υποσχέσεις δίνονται από ορισμένες δημοτικές αρχές και τα τηλέφωνα στα σπίτια των ψηφοφόρων χτυπάνε συνεχώς.

-Γεια σου Μανώλη. Χθες το βράδυ πέρασα από το δημοτικό συμβούλιο αυτό που σου είχα υποσχεθεί εδώ και χρόνια και για το οποίο ξέρεις υπήρχαν σοβαρές αντιδράσεις, όμως εγώ έβαλα  μπροστά το μπέτη για σένα.
Τώρα όμως θέλω πέρα από τους δικούς σου ψήφους, των συγγενών και των φίλων σου ώστε να βγούμε για να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας>>
Τέτοιοι διάλογοι υποσχέσεων επαναλαμβάνονται παραμονές εκλογών μόνο και μόνο για να αρπάξουν κάποιοι τις ψήφους μας και την επόμενη μέρα να εξαφανιστούν.
Ενώ καταρρέει η οικονομία εξαιτίας τέτοιων φαινόμενων, εδώ στην Κίσαμο αναπαράγονται με το πιο αισχρό τρόπο από πολλούς υποψήφιους που τάζουν έργα σε μικρούς εργολάβους, θέσεις σε ανέργους, θέσεις οδηγών, θέσεις γραμματέων και ότι άλλο απίστευτο μπορεί να ειπωθεί.
Πρέπει να είναι γνωστό σ΄όλους μας ότι όλες οι προσλήψεις στους Δήμους γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
Αν δεν αντισταθούμε σε τέτοια φαινόμενα που μας υποβιβάζουν και μας εξευτελίζουν, θα ξαναζήσουμε μια νέα κοινωνική και οικονομική κατάρρευση για το νέο Δήμο της Κισάμου.
Κίσαμος 12-10-2010
Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: