Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Μια φωτογραφία στάθηκε αφορμή χθες στο δημοτικό συμβούλιο να γίνει άλλη μια αντιπαράθεση.....δίχως λόγο και αιτία.
Ο δήμαρχος υποστήριξε μετά και τα τόσα δημοσιεύματα ότι η φωτό που εκθέτει τον δήμο μας είναι παλιά περσινή προπέρσινη...  Και εκθέτουν άδικα τον δήμο μας.
Και εγώ το ίδιο λέω, περσινή είναι αλλά πολύ αληθινή για να είναι μοντάζ .....φυσικα και τότε αν έγινε αυτή η ενέργεια με το αμάξι της πολιτικής προστασίας πάλι παράνομη πράξη είναι για πολλούς και διάφορους λόγους που είναι γνωστοί στην δημοτική αρχή. Δεν μπορείς πέρυσι να κάνεις καταγγελίες ότι μια "γουρούνα" κόβει βόλτες στην παραλία και την ίδια στιγμή να κουβαλάς ομπρέλες στην παραλία της Φαλάσαρνας, με το αμάξι της πολιτικής προστασίας.
- Φυσικά άλλη άποψη είχε ο ειδικός σύμβουλος, άλλη άποψη ο πρόεδρος της πολιτικής προστασίας και άλλη άποψη ο δήμαρχος .... Ποια άποψη υπερίσχυσε ; Μα αυτή, ότι η πράξη έγινε και ήταν παράνομη, αλλά δεν θα ξαναγίνει ..... γιατί φταίει ένας βλάκας.
Με τα πολλά η φωτό είναι αληθινή είτε πάρθηκε φέτος είτε πάρθηκε πέρυσι... γιατί ; Γιατί ο δήμος μας από πέρυσι ειναι ένας οικολογικός δήμος που προστατεύει ότι ο Θεός έπλασε και αυτός εκμεταλλεύεται.....
Υ.Σ Μπράβο στον νέο πρόεδρο της μονομετοχικής που είπε (έριξε μια μπηχτή) ότι από φέτος δεν υπάρχει απευθείας ανάθεση για τοποθέτηση των ομπρελοκαθισμάτων ... που υπήρχε βέβαια όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και όποιος θυμάται ξέρει πόσο ήταν το ποσόν κάθε χρονιάς τα προηγούμενα 4 χρόνια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: