Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Η ΕΞΕΔΡΑ..... ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Έπρεπε να γινει μεγάλος ντόρος για να αποφασίσουν οτι πρέπει να πάει η συγκεκριμένη εξέδρα στον Μπάλο. Αν και η Κοινοπραξία Ν.Ε Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες είχε ζητήσει με έγγραφο της την τοποθέτηση εντούτοις δεν προχώρησε κάτι με αποτέλεσμα μετά και τα δημοσιεύματα να δοθεί η σχετική άδεια και επίσπευση της τοποθέτησης της εξέδρας. 

Το θέμα βέβαια ειναι οτι η εξέδρα έχει ιδιοκτήτη, και μπορεί να υπάρξει θέμα με τα άλλα ημερόπλοια άλλων εταιρειών ακόμα και των μικρών σκαφών. Η πληροφορία που ειναι βέβαια ανεπίσημη ειναι οτι όλα τα σκάφη θα δένουν σε αυτήν... μετά απο εντολή του ειδικού συμβούλου του Δήμου Κισάμου.....Βεβαία για να συμβεί αυτό και να φύγει η ευθύνη της κοινοπραξίας αν συμβεί κατι σε αυτήν θα πρέπει λογικά-που θα βρεθεί η λογική να' ξερα- να μεταβιβαστεί προσωρινά η ιδιοκτησία της εξέδρας στον δήμο Κισάμου.

Μάλλον ξύπνησαν και αυτοί μετά και τον ντόρο και την ανεπάρκεια που έχουν δείξει ως και σήμερα με τις προχειροδουλειές τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: