Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

 Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι, απαγορεύεται  η άρδευση στην Δημοτική Κοινότητα Ποταμίδας του Δήμου Κισσάμου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης που έχει προκύψει στο αντλητικό.  Για το διάστημα αυτό θα καλύπτονται, αποκλειστικά και μόνον, οι ανάγκες υδροδότησης οικιών και επαγγελματικών χώρων.
Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα ανάλογα πρόστιμα, σύμφωνα με τον κανονισμό της υπηρεσίας υδροάρδευσης του Δήμου μας.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για άρση της απαγόρευσης.

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι, απαγορεύεται η άρδευση με το νερό της ύδρευσης στους οικισμού Πλοκαμιανά, Βάθη, Χρυσοσκαλίτισσα, Κεφάλια της Δημοτικής Κοινότητας Βάθης του Δήμου Κισάμου.
Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα ανάλογα πρόστιμα σύμφωνα με τον κανονισμό της υπηρεσίας υδροάρδευσης του Δήμου μας.


Νερό ... νερό.....ο νερουλάς εκεί θα καταντήσουμε με τις χρονιές αδιαφορίας των εκλεγμένων μας που δεν πρόβλεψαν σωστά να έχουν τουλάχιστον τα χωριά της Κισάμου νερό πόσιμο. 
Μας έφαγαν οι παραλίες λένε οι γεροντότεροι και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούν ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: