Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

6η & 8η ΘΕΣΗ Ο ΣΑΝΚΟΒ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ κ16

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής της Θύελλας Κωστής Σανκόβ, στο Νότιο  όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16, το οποίο διεξήχθη  το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου στη πόλη της Χαλκίδας.
Ο Κισαμίτης αθλητής κατετάγη στην 6η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 12.31 μέτρα και στην 8η θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με βολή στα 40.07 μέτρα. Οι επιδόσεις του αθλητή της Θύελλας θέτουν τις βάσεις για την διεκδίκηση μεταλλίων για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και στα δύο αγωνίσματα καθώς θα αγωνίζεται στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: