Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ


 Η Νεολαία Κισσάμου, ευχαριστεί θερμά όλο το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του στο Κρητικό Γλέντι Neki2024 αλλά και τους εθελοντές καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης !! 
Επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς & τους υποστηρικτές αλλά και τον Σύλλογο της Κουκουναράς για την φλοξενία.
Επιπλέον οφείλουμε ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Μουσικούς, τον Γιώργο Γεωργιλάκη για την φωτογραφική κάλυψη του παραπάνω event, αλλά και την booth_lovers.gr. 
Να είστε καλά και στην επόμενη με υγεία !!!! #neki

Δεν υπάρχουν σχόλια: