Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΔΙΧΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΟ

Με κάταγμα ποδοκνημικής μεταφέρθηκε τουρίστρια στο λιμάνι της Κισάμου από τον Μπάλο. Την παρέλαβε ασθενοφόρο του Κ.Υ Κισάμου και την μετέφερε στα Χανιά αμέσως αφού όπως είναι γνωστό εδώ και ένα μήνα στο Κέντρο Υγείας Κισάμου δεν υπάρχει τεχνολόγος για να βγάζει ακτίνες στα υπερσύγχρονα μηχανήματα που μας έστειλε η 7η ΥΠΕ. Κρήτης. 
Ένα μάτσο χάλια το σύστημα υγεία ειδικά στην επαρχία, να δεχεται χιλιάδες τουρίστες καθημερινά, αλλά η πολιτεία να ειναι απασχολημένη και να αδιαφορεί. Ελπίζω οτι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα γινει σύντομα να συσταθεί επιτέλους αυτή η επιτροπή για το Κ.Υ ώστε να μπορεί επίσημα πλέον να φωνάζει και να μην αφήνετε αυτή η υποχρέωση σε πολίτες και blog.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: