Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Λέμε συχνά-πυκνά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλοί φίλοι που την αγαπούν και την έχουν σαν δεύτερη πατρίδα τους, αλλά πάντα θα υπάρχουν και οι καλύτεροι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο JoostvanderMeent με τους δικούς του φίλους από την Ολλανδία που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Κρήτη και διαμένουν στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά. Ο κ. JoostvanderMeent με την μουσική παρέα του, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και Ώρα 21:00, θα μας χαρίσει μαζί με την αγάπη του στην Κρήτη και μία μουσική βραδυά με κομμάτια από Vivaldi, Mozart, Chopin, Rachmaninov κ.ά., 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου VectorKolymbariMeeting 2024 και είναι τιμή για το Ίδρυμα η παρουσία τους.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: