Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ


Η ανακοίνωση απο τον πρόεδρο του ΛΤΝ Χανίων με βάζει σε υποψίες...

-Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής, παρουσία των δημάρχων Γαύδου και Αποκόρωνα, αποφασίσαμε ομόφωνα την έναρξη της διαδικασίας ίδρυσης Υδάτινου Πεδίου (για υδροπλάνα) στα λιμάνια Γαύδου και Γεωργιουπόλεως. Η δαπάνη των μελετών θα χρηματοδοτηθεί απο ιδίους πόρους του Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Από την άλλη λογικό το βλέπω να γίνονται προσπάθειες απο δημάρχους του νομού για αξιοποίηση και των λιμανιών τους αλλά και των πόλεων τους ... στο δικό μας λιμάνι η κατάσταση ειναι γνωστή και υπάρχει στασιμότατα χρόνια τωρα, και μόνο κοντά σε εκλογική περίοδο αναταράσσουμε τον "χυλό". Η κατάσταση λιγο-πολύ θυμίζει καταδυτικό πάρκο.. άλλη μια φανταχτερή φωτοβολίδα που έσκασε στα χέρια μας..
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά εδώ και 20 χρόνια άλλοι αποδεικνύονται οτι ειναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: