Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Νέος Κισσαμικός - Θησέας 5-0

Μια από τις ποιο πετυχημένες χρονιές του Νέου Κισσαμικού αφού στην παρθενική του εμφάνιση στην 'Α κατηγορία του νόμου Χανίων κατάφερε να σταθεί ως στο τέλος ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου κατακτώντας την δεύτερη θέση.
Μια ομάδα που μόλις σε 3 χρόνια κατάφερε να βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία κατακτώντας κάθε χρόνο και το ανάλογο πρωτάθλημα. Μια ομάδα που ξεκίνησε πριν απο 4 χρόνια με παιδιά μόλις 16 χρόνων και κατάφερε να σταθεί σήμερα δίπλα στις καταξιωμένες ομάδες του νομού. Μια ομάδα με συνέχεια.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, πολλά μπράβο στην διοίκηση στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, και σε όλους όσους στηρίξαν την προσπάθεια αυτή.. 
Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και του Δήμου ελπίζει και προσμένει να έχει μια ανάλογη πορεία και του χρόνου, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και εμείς οτι χρειάζεται την στήριξη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: