Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Tην Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνιος Ροκάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ.  ΕΒΕΧ. κ.κ. Σταύρο Χατζηδημητρίου, Μιχάλη Χαιρετάκη,  Δημήτρη Μουντάκη, και Γιώργο  Ζυμβραγάκη, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου του Ν.Ε.Σ.Κ.
Στα πλαίσια της συνάντησης, ο πρόεδρος  κ. Πατεράκης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του Συλλόγου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάθεση πρότασης για το Open Mall. Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Ροκάκης, αφού αναφέρθηκε στη σχετική δραστηριότητά του ΕΒΕΧ, δήλωσε την πρόθεση  και επιθυμία του για συνέχιση συνεργασίας και υποστήριξης του Ν.Ε.Σ.Κ.
Στη συζήτηση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα του εμπορίου, υπηρεσιών, βιοτεχνίας και τουρισμού καθώς και το μείζον θέμα του ΒΟΑΚ, επισημαίνοντας ότι θεωρείται απολύτως αναγκαίο στη μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού να συμπεριληφθεί και το τμήμα από Χανιά έως Κίσαμο.
Η συνάντηση των δύο φορέων, υλοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συμφωνώντας  από κοινού ότι, μέσα από συνεργασία, ταύτιση απόψεων και αλληλοϋποστήριξη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: