Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στο λιμενίσκο Λίμνης Κισάμου, υπέγραψε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Δημήτρης Μπουντρογιάννης και ο ανάδοχος κ. Σταύρος Μαραβελάκης σύμβαση έργου...πέρυσι τον Αύγουστο μάλιστα ήταν μια μέρα σαν και σήμερα, μια Πέμπτη!!! 
Η δαπάνη ήταν συνολικού ποσού 58.800,01 € με ΦΠΑ και αφορούσε την ζημιά που προκάλεσε το 2015 ο βοριάς στην είσοδο του μικρού ψαρολίμανου. Μάλιστα το 2015 καλά διαβάσατε!!
 Το ερώτημα μου και συγχρόνως απορία είναι...έχουν κάτι εναντίον των ψαράδων της Κισάμου εκεί στο Λιμενικό ταμείο Νομού Χανίων, γιατί δεν εξηγείται τόση καθυστέρηση μάλιστα σε ένα έργο που όσο μένει η ζημιά γίνεται καθημερινά και μεγαλύτερη. Μάλιστα αντί να το επισκευάσουν.. ρίχνουν που και που πίσσα πάνω στην πίσσα στο μεγάλο μας λιμάνι (ναι αυτό που θα γινόταν πύλη εισόδου εξ δυτικών) για να μας καθησυχάσουν.
Αλήθεια δημοτική αρχή, αντιπολίτευση, εμπορικός σύλλογος τι κάνουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: