Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ

η περιφέρεια οτι ο ΒΟΑΚ της ανήκει.
Στην ερώτηση ποιος έχει την ευθύνη για την αποκατάσταση της κατολίσθησης η απάντηση του Υπουργείου αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης, διαψεύδοντας τις επανειλημμένες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη ο οποίος πετούσε το "μπαλάκι της ευθύνης" στο υπουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος στον ΒΟΑΚ.
Μετά και από αυτό ας ελπίσουμε ότι θα τακτοποιηθούν και τα άλλα θέματα του ΒΟΑΚ που η περιφέρεια έπαιζε την κολοκυθιά στέλνοντας τις ευθύνες πότε στο κράτος και πότε στους δήμους...
Μιας και αναφέραμε για ευθύνες ας πούμε ότι στο Σηρικάρι έχει πρόβλημα ένα γεφυράκι και δεν περνάνε μεγάλα λεωφορεία προς το παρόν, τόπος θρησκευτικών εκδρομών λόγω της νέας εκκλησίας του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτεί και αυτό το έργο σύντομα μιας και τα παράπονα πληθαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: