Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, γνωρίζοντας τις ανάγκες επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο της πώλησης κρέατος και τους λείπει η  επίσημη πιστοποίηση για το επάγγελμα τους, υποψηφίων κρεοπωλών που θέλουν να εργαστούν στον χώρο, αλλά δεν διαθέτουν Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Κρεοπώλη, καθώς και ανέργων που  ψάχνουν για μια ευκαιρία σε κλάδο που θα τους εξασφαλίσει εύκολα μια καλή θέση στην αγορά εργασίας, 
σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ -αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προτίθεται να λειτουργήσει  τμήμα Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος στην Κίσαμο.
Η ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:.......
.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΛΑΔΟ ΜΕ 0% ΑΝΕΡΓΙΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΑΣ
Α) ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
Β) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ
Γ) ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ, SUPER MARKETS, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 300 ΩΡΕΣ (100 ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑ+100 ΩΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ+100 ΩΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ)
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ  
Παρακαλούνται όλοι  όσοι  επιθυμούν να παρακολουθήσουν  το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης νέων κρεοπωλών, να δηλώσουν συμμετοχή  το συντομότερο δυνατό, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και εγγραφές στην γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -13:00 -Τηλ. Επικοινωνίας: 2822022772 -Περίδου 8 Κίσαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: