Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

 Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ευχαριστεί ευγνωμόνως την Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνιο Μανιαδάκη δια την απόφαση στήριξης του κοινωνικού και προνοιακού έργου του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας και συγκεκριμένα την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών ως και των εξόδων κίνησης της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος, με την επιχορήγηση ποσού 15.000,00€ ετησίως και για το διάστημα μίας τριετίας. Η ευγενής αυτή χορηγία φανερώνει την κοινωνική ευαισθησία ως και την έμπρακτη αρωγή σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας υγείας ευπαθών κοινωνικών ομάδων τόσο του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Α. Μανιαδάκη, όσο και των μελών του Δ.Σ. της
Διοίκησης των Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και δίδει την δυνατότητα εις το Αννουσάκειο Ίδρυμα να συνεχίζει, απρόσκοπτα και έμπρακτα, να ανακουφίζει τις ανάγκες και δυσκολίες δεκάδων-εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι μέσω των οργανωμένων δράσεων και εξορμήσεων της Κινητής Ιατρικής Μονάδας ανακουφίζονται σε επίπεδο πρόληψης, πρωτοβάθμιας περίθαλψης αλλά και διάγνωσης. Ευχαριστεί, επίσης, τον Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, τα Κέντρα Υγείας του Ν. Χανίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, ως και τους Εθελοντές Ιατρούς που στελεχώνουν την Κινητή Ιατρική Μονάδα σε κάθε της εξόρμηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: