Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 Ένα μήνυμα πήρα απο κάποιο γονιό, που ξέρω οτι δεν είναι ο μόνος, που διαμαρτύρεται για την κατάσταση και την στασιμότητα των έργων στις παιδικές Χαρές του Γηπέδου. Μαζί με το μήνυμα μου έστειλε και κάμποσες φώτο. Να τι λέει:
"Την επισκέφθηκα με τον υιό μου πριν λίγες μέρες και θυμήθηκα μια παλιά σου ανάρτηση που έλεγες οτι δόθηκαν πολλά χρήματα για να τις ξαναφτιάξουν ανθρώπινες. Στην τελευταία επίσκεψη μου όμως απογοητεύτηκα. Και τι δεν είδα: 
Για τόσα πολλά παιδιά που έχει η πόλη μας και παιδιά τουριστών έχει μόνο 2 κούνιες.....μια παιδική και μια για μεγαλύτερα.... Οι παλιές κούνιες όμως όπως και οι τσουλήθρες σκουριασμένες και επικίνδυνες να τραυματιστούν τα παιδιά, πεταμένες εντός της παιδικής χαράς. Τα παγκάκια άλλα καινούργια και άλλα από τα παλιά τοποθετημένα σε σημεία που δεν μπορείς να βλέπεις και να προσέχεις τα παιδιά σου που παίζουνε.....
Τα προστατευτικά σίδερα σε άθλια κατάσταση...πόρτες που δεν κλείνουν με αποτέλεσμα να μπαίνουν αδέσποτα ζώα και να βρομίζουν τον χώρο. Τελικά με τόσα χρήματα θα έπρεπε να ήταν καλύτερες και δακτυλοδεικτούμενες. Ας ελπίσουμε οτι δεν έχουν τελειώσει ακόμα."
Αυτά


Δεν υπάρχουν σχόλια: