Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΒΟΑΚ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Παραμένει ως και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου κλειστή η εθνική στο ύψος του Σταλού δημιουργώντας πρόβλημα σε όλους και αναγκάζοντάς μας να πάμε από την παλαιά Εθνική. Η Αστυνομία που της "φορτώνουν" την υπόθεση...έβγαλε την εξής ανακοίνωση
"....με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, παρατείνεται χρονικά μέχρι την 25.01.2019 και ώρα 12:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.
Συγκεκριμένα από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων - Κισάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων - Κισάμου."
Αυτά εν έτη 2019 να μην μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που με εκτιμήσεις ειδικών όπως πάνε λένε θα πιάσουμε Πάσχα να μπορέσουμε να ξαναπεράσουμε από τον δρόμο αυτόν.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τοση ανικανότητα?????μέχρι Πάσχα???και βαλεεεε!!!