Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ

Ενημερωτική συνάντηση για τους Δήμους της Δυτικής Κρήτης οργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης για τα θέματα χρηματοδότησης έργων και δράσεων διαχείρισης αποβλήτων
Ενημερωτική συνάντηση για τους Δήμους της Δυτικής Κρήτης οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης για τα θέματα χρηματοδότησης έργων και δράσεων διαχείρισης αποβλήτων.
Την πρόσκληση απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Ενέργειας, Νίκος Καλογερής προς τους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς και τους φορείς διαχείρισης αποβλήτων, προκειμένου να ενημερωθούν από την Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Κρήτης, για θέματα χρηματοδότησης έργων και δράσεων (μικρής κλίμακας) διαχείρισης αποβλήτων στην περιοχή αρμοδιότητας τους.
Στα πλαίσια επικείμενης ανακοίνωσης της ΕΥΔ ΠΕΠ Κρήτης για πρόσκληση του Ταμείου Συνοχής, που αφορά σε δράσεις διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια αποφάσισε την γενικότερη ενημέρωση των δικαιούχων και για άλλες προσκλήσεις του ΠΕΠ Κρήτης, που ετοιμάζονται ή διαμορφώνονται και αφορούν στη χρηματοδότηση σχετικών έργων, ώστε να προβούν έγκαιρα στην κατάλληλη προετοιμασία.
Η συνάντηση ορίστηκε για τις 28 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Χανίων, ώρα 10.30 π.μ.

Υ.Σ Δυο φορές τα απόβλητα ελαιουργείων έπεσαν στην θάλασσα και αυτό και μόνο απο μόνο του είναι πρόβλημα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: