Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Σίγουρα η βράβευση των παιδιών ήταν απο τα ευχάριστα γεγονότα για την πόλη μας, όμως πρέπει να σταθούμε και στον άνθρωπο που κατάφερε να αλλάξει λίγο την σκέψη μας για τα τροχαία και παρά τον πόνο του, γνωστό σε όλους, αγωνίζεται καθημερινά με πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης του κοινού, για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.
Είναι αυτός που έφερε τα παιδιά και τους δασκάλους τους, στο Προεδρικό Μέγαρο για την βράβευση, είναι αυτός που ξεκίνησε αυτόν τον διαγωνισμό, είναι αυτός που καθημερινά αγωνίζεται πανελλαδικά να αλλάξει η νομοθεσία για τα τροχαία.
Είναι ο Σταύρος Πολέντας και χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του ... "Ο θάνατος από τροχαίο δεν είναι επάγγελμα ή παιδική χαρά. Δεν είναι καλαμπούρι. Ο τροχαίος θάνατος είναι πόνος»... τεράστιο πόνος.
Τον ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία του αυτή, όπως ευχαριστούμε και τον σύλλογο "Στηρίζω".





1 σχόλιο:

γιαννης είπε...

εχομε αρκετα σχολεια στο τοπο μας και περιμεναμε καποιο να κανει την διαφορα ,οπως και προεκυψε, να δωσουμε συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες αυτης της επιτυχιας και να ευχηθουμε καλη συνεχεια ,τιμησατε τους εαυτους σας τον τοπο μας και την εκπαιδευτικη κοινοτητα καλη συνεχεια γιαννης