Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ....

Αυτή η βδομάδα θα είναι βδομάδα αυτοδιοικητικών εξελίξεων στην γειτονιά μας. Ένας από τους γνωστούς υποψηφίους θα κάνει μάλλον την πρόθεση του γνωστή και θα βγάλει ανακοίνωση για την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές, ένας άλλος που τον περιμέναμε να κατέβει για να σώσει την Κίσαμο ίσως τον δούμε στα Χανιά (μανία να τα σώσουμε) και ένας άλλος ψάχνει εναγωνίως να βρει γυναίκες μιας και όπως ειναι η ποσόστωση ίσως να αποδειχθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον σχηματισμό ενός σοβαρού και ικανού ψηφοδελτίου. Άρα βαδίζουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων.. να έχουμε δήμαρχο απο την πρώτη Κυριακή αφού μετά δυσκολίας θα συμπληρωθούν με ικανά στελέχη οι δυο συνδυασμοί. 
Πολύ χλωμό να υπάρξει τρίτος....
Πάντως ο αγώνας συνεχίζεται και οι συναντήσεις κρυφές και τα στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν.
Στην περιφέρεια θα έχουμε εκπλήξεις πολλές, βλέπω οτι θα πέσουν κορμιά όχι μόνο για την θέση του Αντί... αλλά και για τις υπόλοιπες εκλόγιμες θέσεις με συνωστισμό νέων φερέλπιδων... Μιχάλης, Ιάκωβος, Γιάννη κλπ. Τρομερό ανακάτωμα με πολλούς παλιούς δοκιμασμένους στο περιθώριο και αντικατάσταση αυτών με Συριζόπουλα νέας κοπής (όχι οτι δεν είναι ικανά).
Για να δούμε μιας και όπως βλέπω τα πράγματα το πράγμα θυμίζει ξανά εποχές 1990 με εναλλαγές δυο προσώπων στα δημαρχιακά μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: