Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνάντηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης,  την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκε η δυνατότητα ενίσχυσης του Α.Τ. Κισάμου.
 Ο Δήμαρχος Κισάμου δήλωσε την αμέριστη στήριξή του προς τον Διοικητή κ. Χατζή Χρήστο και το προσωπικό του Α.Τ. Κισάμου, το οποίο επιτελεί σημαντικό έργο καθώς έχει διαλευκάνει σειρά υποθέσεων. Τόνισε όμως ότι χρειάζεται ενίσχυση του προσωπικού για να ανταπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα της περιοχής, όπως η ρύθμιση της κυκλοφορίας και η επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος, με περισσότερα άτομα τις απογευματινές και βραδινές  βάρδιες, ώστε  να πραγματοποιούν περιπολίες, μειώνοντας τις πιθανότητες για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: