Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ

 Στο 6ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Άγιο Νικόλαο συμμετείχαν οι Κισαμίτες αθλητές που γυμνάζονται με την ομάδα της Θύελλας.
Το Φεστιβάλ περιελάμβανε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα σε Δημόσιο Δρόμο, άλμα σε μήκος άνευ φόρας, αγώνα επίδειξης σφαιροβολίας καθώς και kids athletics για τους μικρούς φίλους του κλασικού αθλητισμού.
Για τους αθλητές της Θύελλας χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Μοδιανάκης στην σφαιροβολία πανπαίδων με βολή στα 12.31 μέτρα με σφαίρα 4 κιλών και ο Ορλίντ Τζόκα στο άλμα σε μήκος άνευ φόρας με άλμα στα 2.61 μέτρα.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελία Διαμαντάκη στο άλμα άνευ φόρας πανκορασίδων β΄ με άλμα στα 2.14 μέτρα. 
Για το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα σε Δρόμο εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Γιώργος Γαλαριώτης στα 1800μ ππα ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση με χρόνο 6.44.50 και 5ος ο Ορλίντ Τζόκα με χρόνο 6.56.18 .
Στα 3.600μ παίδων στην 6η θέση κατετάγη ο Γιάννης Τσιτόγλου με χρόνο 11.41.01 και στην 7η ο Νίκος Γεωργιλάς με 11.43.08
Για την ομάδα της Κισάμου αγωνίστηκαν επίσης: Κατσικανδαράκη Ελένη σφαιρα πκα-μήκος πκα , Μετζιδάκη Ρούλα μήκος πκα , Κωνσταντουλάκη Ανδριάννα 900μ πκβ-μήκος πκβ , Παναγοπούλου Γιώτα 900μ πκβ-μήκος πκβ, Γαλαριώτη Άννα σφαίρα πκβ, Γεωργουδάκης Σπύρος σφαίρα ππα , Διαμαντάκη Ευαγγελία 900μ πκβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: