Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Τέσσερις νυν δημάρχους από την Κρήτη ανακοίνωσε πως θα στηρίξει στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, το Ποτάμι. Δημάρχους που έχουν δηλώσει ότι κατέβουν και στις επόμενες εκλογές και αυτοί είναι.
Στο Δήμο Πλατανιά τον Γιάννη Μαλανδράκη, στο Ρέθυμνο τον Γιώργο Μαρινάκη, τον Βασίλη Λαμπρινό στο δήμο Ηρακλείου και τον Ζαχαρία Καλογεράκη στο δήμο Μινώα Πεδιάδος. Στην γειτονιά μας μάλλον δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν και θα μπορούσε να το κάνει, αλλά έχει και μια δικαιολογία ότι ως και σήμερα δεν υπάρχει κανένας επίσημα που να θέλει να κατέβει υποψήφιος. Στα πηγαδάκια μπορεί να λέγονται ότι οι υποψηφιότητες θα είναι τρεις για τον Δήμο Κισάμου, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας.
Για να δούμε πότε και ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα.....

1 σχόλιο:

γιαννης είπε...

τους δημαρχους που ζητουσε να τον συνοδευουν μαλλον δεν τους στηριζει η θα βγη νεωτερη ανακοινωση ΡΩΤΩ;