Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου πατώματος στο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος, με αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο Λυκείων της πόλης μας. 
Ο Δήμαρχος Κισάμου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Σχολικής  Επιτροπής κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο, τους διευθυντές κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο και κ. Παπαευαγγέλου Χαρίλαο, όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και τους συλλόγους γονέων, για την άψογη συνεργασία. Τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την χρηματοδότηση του έργου καθώς και τον ειδικό συνεργάτη μηχανικό του Δήμου κ. Ψαράκη Νεκτάριο, την υπάλληλο της Σχολικής Επιτροπής κ. Σοφουλάκη Έλλη, οι οποίοι υλοποίησαν όλες τις ενέργειες για το έργο αυτό, αποδεικνύοντας έτσι ότι η συνεργασία και συνέργεια πολλών φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Επίσης, έδωσε ευχαριστίες προς τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και την υπεύθυνη του τμήματος μπάσκετ κα. Χριστοφοράκη Μαρία, που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω χώρο και τον προσέχουν όπως του αξίζει.   
Ευχήθηκε καλές χριστουγεννιάτικες διακοπές και γιορτές προς όλους, καλή πρόοδο στα παιδιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: