Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2018

To επίσημο βιντεάκι για τον παραδοσιακό κρητικό γάμο που γίνεται κάθε χρόνο στην Κίσαμο με την σφραγίδα του Συλλόγου προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα". Το βιντεάκι θα δοθεί σε όλα τα ξενοδοχεία του νομού σαν ελάχιστη διαφήμιση για την επόμενη χρονιά. 
Μπράβο στο σύλλογο και καλή συνέχεια, μάλιστα είναι από τους λίγους συλλόγους της πόλης που κάνει τέτοιο έργο και αναδεικνύει ομορφιές και παραδόσεις που πάνε να χαθούν... και φυσικά να μην ξεχάσω να πετάξω και την σπόντα μου ...
"Σε τέτοιες εκδηλώσεις που τις κάνουν σύλλογοι προβολής του τόπου μας, καλό είναι παρευρίσκονται σύσσωμα τα δημοτικά συμβούλια αλλά και η αντιπολίτευσης (παραβρέθηκε ο κ. Αννουσάκης) μιας και έτσι δείχνουμε αν αγαπούμε την πόλη, αν την πονούμε και θέλουμε να την δούμε να πηγαίνει ένα βηματάκι κάθε φορά μπροστά, να επικροτούμε με την παρουσία μας τις ενέργειες των συλλόγων, όλοι μαζί, γιατί αυτό είναι ένα από τα μοναδικά κληροδοτήματα μας, η παράδοση και οι εναπομείναντες ομορφιές μας... που πρέπει να έχουν συνέχεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: