Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΔΥΟ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ

Ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο στο οποίο κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, μετά την απόφαση του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη να μην κατέλθει, τελικά, υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τόπο καταγωγής του.
Σύμφωνα με πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει καλά τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, η επιλογή Σχοινοπλοκάκη έγινε για δύο κυρίως λόγους: ο πρώτος είναι ότι ο κ. Σχοινοπλοκάκης εκφράζει τη βάση του κόμματος, το λεγόμενο δεξιό ακροατήριο, και ο δεύτερος είναι ότι κατάγεται από την Κίσαμο, επαρχία από την οποία δεν υπήρχε εκπρόσωπος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μετά την προαναφερόμενη απόφαση του κ. Καμπουράκη.
Από την άλλη το ΚΙΝΑΛ που και αυτό ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες του στα Χανιά θα έχει σαν υποψήφιο τον Μουντάκη Κώστα τον Εννιαχωριανό καθηγητή πανεπιστημίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: