Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μια γρήγορη αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν ώστε να γίνει πράξη η υλική ενίσχυση του Πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου.
- Η ιδιωτική έγκληση* τον περασμένο Αύγουστο για οικονομική βοήθεια προς τον Πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου που είχε πολλές ανάγκες.. βρήκε ανταπόκριση, όχι μόνο απο την περιοχή μας, αλλά και απο επιχειρήσεις και ιδιώτες απο όλο σχεδόν τον Νομό και έφτασε στην ολοκλήρωση της με την παραλαβή των υλικών απο τον Πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου. 
Δεν ήταν κρυφό οτι βρέθηκαν 7.500 Ε σε λιγότερο απο 4 μέρες και στην συνάντηση που είχε γίνει τότε, τελευταία μέρα του Ιουλίου, στο Φαλδάμειο οίκημα της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου παραβρέθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες που παρέδωσαν στον υπεύθυνο της εταιρεία (ΜΟΒΙΑΚ) κάποιο χρηματικό ποσόν για την αγορά των υλικών πυρόσβεσης.
Η πρωτοβουλία για την πράξη αυτή να θυμίσω άνηκε στον Νίκο Ηλιάκη*, που με απλές κινήσεις, κατάφερε να βρεθεί η βοήθεια που τόσο πολύ είχε ανάγκη ο πυροσβεστικός σταθμός Κισάμου. Καθοριστική βέβαια ήταν η συμβολή του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου (που μάζεψε χρήματα απο τα μέλη του και θα τους ανακοινώσει συν το χρόνο), του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ροκάκη αλλά και της Νεολαίας Κισάμου.
Θεωρώ οτι με τέτοιες ενέργειες βοηθούμε τον τόπο, τους ανθρώπους που νοιάζονται για μας και φυσικά μπαίνουμε στο κλίμα οτι συλλογικά μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα και παραβλέψεις του αδιάφορου..κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: