Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

1959-1968-1970

Τα χρόνια τα παλιά τότε που η διασκέδαση γινόταν μόνο μέσω των συλλόγων... τέτοιες μέρες, είχαμε τον χορό του Φιλολογικού συλλόγου Κισσαμικός φωτο1. Διακρίνεται ο πρόεδρος, αν δεν κάνω λάθος τότε, ο δάσκαλος Παπαδάκης Ελευθέριος.
Το θεατρικό του Γυμνασίου Καστελίου Κισάμου, που πάντα γινόταν στην μοναδική αίθουσα της εποχής, το Ενοριακό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα, φωτο 2, διακρίνεται ο κ. Κυριακογιαννάκης.
..και φυσικά το τσάι του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Καστελίου που μάζευε και όλη την κοινωνία μας και αυτό στο Ενοριακό Κέντρο. 
Διακρίνεται και η πρόεδρος του συλλόγου Φώτο 3κ Ελένη Προυσαλίδη-Μαρή να εκφωνεί τον καθιερωμένο λόγο της αρχές του 1970.

Δεν υπάρχουν σχόλια: