Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΕ

Με σκόρερ τους Πλευράκη 15΄ και 40' με πέναλτι και ενδιάμεσα του Κρέτσι 30΄, ο Νέος Κισσαμικός επιβλήθηκε του Κουμπέ στα Χανιά με σκορ 3-1, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της σχετικής βαθμολογίας. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 55΄ο Γ. Ροκάκης.
Για την ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη που πάλι αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα επτά 17άρηδες και ένα 15άρη έπαιξαν:
Νέος Κισσαμικός: Αντ. Τριανταφυλλάκης του Ν(17)., Κουτουλάκης (17), Κρέτσι(17), Δ. Μπέκας, Παπαγιαννάκης 60΄ Γ. Καστανοπουλάκης του Κ. (15)., Σχοινοπλοκάκης, Γ. Καστανοπουλάκης του Εμ.(17), Καρτσωνάκης (17), Πλευράκης (17) 90΄ Ασγουδάκης, Μπαμπουνάκης 75’ Αντ. Τριανταφυλλάκης του Μ.(17), Γ. Μπέκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: