Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει σε τέσσερις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοίνωσε απόψε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΕΕ, Τηλέμαχος Δημουλάς, στη διάρκεια εκδήλωσης για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αλκυών», στο Μάλεμε!
• Δήμος Χανίων: Νίκος Βουρλάκης.
• Δήμος Πλατανιά: Δημήτρης Ανθούσης.
• Δήμος Αποκορώνου: Νικήτας Μελισσάκης.
• Δήμος Κισάμου: Γιώργος Φραγγιουδάκης κατά Hania news.
Άρα έχουμε την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα στηριξη φυσικά απο το ΚΚΕ στο πρόσωπο του κ. Φραγγιουδάκη (τα ΜΜΕ γράφουν το επίθετο όλα διαφορετικά).
Να θυμίσω οτι είχαμε προβλέψει οτι ο αγαπητός Σοφοκλής Τσουρουνάκης, που ήταν αυτός που κατέβηκε επικεφαλής της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ" και πήρε ποσοστό 2,3% στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα ήταν υποψήφιος.
Για τον Γιώργο Φραγγιουδάκη δεν υπάρχουν πληροφορίες, εκτός αν πρόκειται για το Γ. Φραγκιουδάκη (με κ, φωτο)) που ήταν νοσηλευτής, μέλος Δ. Σ σωματείου εργαζομένων στο Γ .Ν. Χ και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων, ο οποίος είχε κατέβει παλαιότερα σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά με τον κ. Παπαντωνάκη και η καταγωγή του είναι απο το Κατοχώρι στο Βουλγάρω. 
Θα δούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: