Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ

Προχθές το απόγευμα ο υπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Κανδάνου Σελίνου κ. Περράκη  υπέγραψε σύμβαση κατασκευής νέου γηπέδου 5Χ5 στην Κάντανο ύψους 180.000 € και ανακοίνωσε ότι σήμερα θα εξαγγείλει έργα ηλεκτροφωτισμού στο ήδη υπάρχον γήπεδο ύψους 300.000 €.
Πολλά λεφτά για αθλητικά έργα και μπράβο.
Βέβαια μια στεναχώρια μας πιάνει όταν εμείς χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για τα αθλητικά της περιοχής μας και το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Κλειστό γυμναστήριο ακόμα στα μπετά, κλειστή αίθουσα Λυκείου μετά απο πολλά χρόνια θα κάνουμε εγκαίνια έμαθα, 5Χ5 υπό κατασκευή και τις προάλλες το ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο της πόλης καταστράφηκε! 
Για την τελευταία καταστροφή δεν είδα πουθενά να συγκινείται κανένας και να βγάζει μια επιστολή που να λέει τι θα γίνει εκεί; Μήπως δεν αναλαμβάνει την ζημιά από την κακοτεχνία κανείς και περιμένουν να ξεχαστεί ή να την ρίξουν στον κακό καιρό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: