Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σπάνια όσο και ωραία... υπολογίζω οτι κόουτς εκείνη την περίοδο, γενικός αρχηγός, γραμματέας, υπεύθυνος υλικού και γενικά ότι ήθελε ο Κισσαμικός ήταν ο αειθαλής και σήμερα Αποστόλης, πρώτος αριστερά στην φωτο
Εθνικό στάδιο Χανίων 1971-72 
Ξανθουδάκης Ευθύμης, Αλυγιζάκης Αντρέας, Κυριτσάκης Ηλίας (και τα δυο αδέλφια ήταν τερματούροι στον Κισσαμικό) Γεωργακάκης Γ., Μαζοκοπάκης, Μπενιουδάκης κάτω:
Γοναλάκης, Ξανθουδάκης Γ, ο "Παπαϊωάννου" Νταγκουνάκης, Μαρακάκης Γ. και η πρώτη μεταγραφή ημέρας ο Μαράκης παίκτης μετά των Χανίων.
(Μπορεί να έχει γίνει και κανένα λαθάκι στα ονόματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: