Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ο Δήμος Κισάμου και η Κ.Ε.ΔΗ.Κ το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00  για 4η συνεχή  χρονιά, διοργανώνουν τη Νύχτα των Ευχών  στην παραλία Τελωνείου στην Κίσαμο.
Η Νύχτα των Ευχών καθιερώνεται στην Κίσαμο ως η πιο λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, όπου μικροί και μεγάλοι στέλνουν τις ευχές τους, ελευθερώνοντας ένα φαναράκι στον ουρανό.
Παράλληλα βοηθούν άπορους συνανθρώπους μας, κρατώντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Μια Νύχτα Αγάπης αλλά και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους η οποία θα πλαισιώνεται με γιορτινή μουσική και αυτό το μοναδικό θέαμα θα συμπληρώνεται με τεχνητό χιόνι ενισχύοντας την γιορτινή ατμόσφαιρα. 
Ελάτε να απολαύσετε ένα καταπληκτικό θέαμα στον Κισαμίτικο ουρανό.

Και ο καιρός για σήμερα στις 20:0014°C βαθμούς 3 Μποφόρ Δυτικός οπότε οτι πρέπει για τις ευχές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: