Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ

Πλάκα έχει ο χάρτης που -λένε- οτι κυκλοφόρησαν οι Τούρκοι και δείχνουν την Κρήτη πλην νομού Χανίων τουρκική. Ο Νομός Χανίων είναι βέβαια Ελληνικός αλλά τα νησάκια, οι παράδεισοι μας...τουρκικά. Μάλιστα δεν ξέχασαν να βάλουν και την Άγρια Γραμβούσα στα πλάνα τους όπως και τον Ποντικό, αλλά και την Ήμερη Γραμβούσα.... ευτυχώς ξέχασαν να βάλουν το Ελαφονήσι οπότε δεν θα χαθεί ο τουρισμός μας.....τελείως.
Πάντως επειδή δεν είδα πουθενά γιατί έμεινε ο νομός Χανίων έξω απο τις διεκδικήσεις με πιάνει πονοκέφαλος... και σκέφτομαι μήπως είναι έργο Χανιώτη, μιας και δεν πολυπιστεύω οτι είναι έργο του πρώην Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας ταξίαρχου Umit Yalin!! Αυτός θα την έβαφε όλη την Κρήτη κόκκινη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: