Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ

Oλοκληρώθηκε ο ετήσιος δεξαμενισμός του πλοίου "Ιονίς". Στις 8 Ιανουαρίου,θα επανέλθει στα προγραμματισμένα δρομολόγια του απο Πειραιά για Κισαμο Κύθηρα Αντικύθηρα και Γύθειο.
Ευχή όλων μας να είναι καλοτάξιδο και ευελπιστούμε με τον νέο χρόνο να αποκτήσει και μόνιμο εκδοτήριο στην πόλη της Κισάμου. Δόξα το Θεό τουριστικά γραφεία υπάρχουν που μπορούν και θέλουν να αναλάβουν το έργο αυτό. Τα Χανιά είναι έδρα άλλων εταιρειών, είναι ντροπή  όμως να στέλνουμε τους ανθρώπους που θα ταξιδεύσουν απο Κίσαμο στα Χανιά για εισιτήρια και  να ξαναγυρίζουν πίσω για να ταξιδεύσουν. 
Χάνουμε και διανυκτερεύσεις έτσι ...ελπίζω οι πλοιοκτήτες να κάνουν άλλη μια προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: