Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ.....

*1.000.000 Ε βρέθηκαν για να τελειώσει ο βιολογικός στον κόλπο της Κισάμου. Σίγουρα ένα καλό ποσό που κατά 99% θα είναι αρκετό αν δεν προκύψει κάτι ώστε να τελειώσει το έργο και όλοι να έχουν αυτό που δικαιούται.  
* Η πλατεία Τζανακάκη θα αργήσει λίγο να πάρει την τελική της μορφή, αυτή που θέλουν οι διοικούντες, μιας και τώρα έχουμε τις παραλίες να ομορφύνουμε και να ζητήσουμε απο υπουργεία και αρχαιολογία. 
* Εγκρίθηκαν και έπιασαν δουλεια οι 3 ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου. Μαύρο Μώλος, Τελωνείο (γήπεδο) και Παχιά Άμμος Φαλάσαρνα όλες οι θέσεις είναι για 3.5 μήνες εκτός του Τελωνείου που είναι για 3. Αρχή η 1η του Ιουνίου και πέρας η 15η Σεπτεμβρίου. Στο Τελωνείο απο 1η Ιούνη ως 31 Αυγούστου.
* Η αντίθετη μονοδρόμηση της Σκαλίδη δεν θα γίνει φέτος, μιας και θα αργήσει πολύ να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις δίδυμες αναπλάσεις. Οπότε πάμε για του χρόνου μιας και δεν θα έχει νόημα να γίνει τέλος καλοκαιριού. 
* "Ο φόβος φυλάει τα έρημα" και απο χθες το πρωί βιαστικά και γρήγορα ετοιμάζονται να μπουν τα σήματα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, μετά τα ατυχήματα που είχαμε (σκασμένα ελαστικά) εκεί. Δεν πιστεύω να βάλουν αυτό που υποψιάζομαι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: