Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ

Πρόβλημα στα φανάρια στο όμορφο φαράγγι των Τοπολίων ...σύνηθες φαινόμενο ειδικά όταν περνούν πάνω απο 1000 αμάξια καθημερινά και ο σηματοδότης έχει και το κίτρινο χρώμα.... που απλά σημαίνει οτι ο ξένος δεν το παραβιάζει οπότε αντί να περνούν 40 αυτοκίνητα κάθε φορά περνούν μόνο 10.
Λύση υπάρχει και έχει εφαρμοστεί τα προηγούμενα χρόνια με επιτυχία δυο συμβασιούχοι για ένα δίμηνο ή τρίμηνο που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε και το ξέρουν όλοι, γιατί για δούμε όλα τα αποδέλοιπα να λειτουργούν (πχ η παράκαμψη του χωριού) θα περάσουν πάνω απο 10 χρόνια ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: