Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πρόταση προς της Δημοτική αρχή του Δήμου Κισάμου και στην επιτροπή ονοματοδοσίας που έχει συσταθεί. Δημοσίου χαρακτήρα και χωρίς πολιτική σκοπιμότητα αλλά καθαρά ανθρώπινη.
Ως δημοτικός σύμβουλος και λαμβάνοντας υπόψιν την κοινή ομολογία φίλων αλλά και πολιτικών αντιπάλων για το ήθος και τον χαρακτήρα του εκλιπόντος Χανιώτη Πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη, προτείνω ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του την ονοματοδοσία του πάρκου στην είσοδο της πόλης σε "Πάρκο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη" 
Μαυροδημητράκης Σπυρίδων
Δημοτικός σύμβουλος

2 σχόλια:

Achillies97 είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΗ Ο ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΟς ΕΙΡΗΝΑΙΟς ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙςςΑΜΟ?

Σπύρος Μαυροδημητράκης είπε...

Έχοντας ως γνώμονα της απάντησης μου την γλαφυρότητα αλλα και ως οδηγό την χαλαρή σκέψη,ερωτώ,τον σχολιάστε της κισσαμίτικης εφημερίδας (αρχισυντάκτη) τι σημαίνει κομματόσκυλο;
Κομματόσκυλο ειναι αυτό που με τς προτάσεις του και οχι μόνο,προσπαθεί για το καλύτερο κατά την γνώμη του για τον τόπο του; -Κομματόσκυλο είναι αυτό που εκπροσωπεί ένα κόμμα; ..και κατεβαίνει υποψήφιος;
Τελικά όμως τι είναι κομματόσκυλο;

Υ.Γ : Εύχομαι στην κισσαμίτικη καθημερινή εφημερίδα να είναι αρωγός και εκφραστής για το καλό του τόπου μας

Μαυροδημητράκης Σπύρος