Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.....

Γράφει ο δημοσιογράφος κ. Γεωργακάκης στο πόρταλ Hania.news για την σύσκεψη στο Αντιπεριφερεια σχετικά με την Λιμνοδεξαμενή στον Πλάτανο.
"Προγραμματίζουν σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, δεν το γνωστοποιούν (τουλάχιστον εμείς στο HANIA.news δεν γνωρίζαμε για τη σημερινή σύσκεψη) και μετά «καθαρίζουν» με ένα δελτίο Τύπου, που εκ των πραγμάτων είναι... λειψό καθώς εκδίδεται από τον Δήμο Κισάμου, άρα περιέχει τη θέση μόνο του Δημάρχου.
Χαιρετίσματα... στον Πλάτανο!"

Μυστικότητα διακρίνει ο δημοσιογράφος, αλλά σε αυτό μάλλον δεν φταίει ο δήμαρχος, αφού πλέον ο δήμος Κισάμου έχει εκπρόσωπο Τύπου και αυτός θα έπρεπε να ενημερώνει...αλλά και να ξέρει. Εκτός αν δεν το ήξερε ούτε και ο εκπρόσωπος..... χαιρετίσματα στην αμπελοκουτσούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: