Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Το TravelMassive.com​, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.
Δημιουργήσαμε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.
Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι' αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete.
Ελπίζουμε οι επαγγελματίες του τουρισμού να στηρίξουν τη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια!
Χρειαζόμαστε μόνο το χρόνο και τη δημιουργική τους διάθεση!
Έχουμε διοργανώσει εκδηλώσεις για τον μηνα Δεκέμβριο σε τρεις πόλεις της Κρήτης και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε 
Ελάτε να μοιραστούμε τις στρατηγικές σας, τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για να επιτευχθεί ο στόχος μας.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Αγιο Νικόλαο στις 07/12 στις 19:00-21:00, στης ​9 Μούσες Ακτή Θεμιστοκλέους 3, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
Στο Ρέθυμνο 08/12 στις 19:00-21:00, στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Παπαναστασίου 3, Ρέθυμνο, 74100
Στα Χανιά 09/12 στις 19:00-21:00 στο ​Minoa Palace Resort & Spa PEO Kissamou Chanion 330, Platanias 730 14.
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του τουρισμού του νησιού μας.
Περισσότερες πληροφορίες στο: ​https://travelmassive.com/chapters/crete
Ρεβέκκα Σκευάκη
Χρήστος Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: