Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ

Σήμερα πήρα το ακόλουθο e-mail
Γιάννη καλημέρα
Το σχολικό έτος ξεκινά και θα χρειαστώ τη βοήθειά σου. Μήπως γνωρίζεις το τηλέφωνο ή που θα βρω την κοπέλα που, όπως είχες γράψει στο blog σου ζωγραφίζει τόσο όμορφα κάποιους από τους τοίχους της πόλης μας; Θα ήθελα να με βοηθήσει για τη διαμόρφωση του παιδότοπου στο 3ο Νηπιαγωγείο που είναι στον Πύργο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λένα Βερυκάκη

Για να δω πόσοι από τους ντόπιους ζωγράφους τοίχων θα προθυμοποιηθούν. Χρώματα τζάμπα, θέμα εύκολο και επιλεγμένο και θα πάρουν και χειροκρότημα. Για όσους αληθινά πιστεύουν οτι μπορούν να προσφέρουν ζωγραφίζοντας πάρτε τηλ εμένα ή βρείτε την κ. Βερυκάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: