Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ (RAPID) ΑΟ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τουρνουά γρήγορου (Rapid) Σκακιού μια διοργάνωση από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου και το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, με συνδιοργάνωση την Περιφέρειας Κρήτης, την Ι. Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και τον Δήμο Κισάμου. 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων όσο και σε επίπεδο σκακιού, το οποίο μας δίνει ώθηση για ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα.
Εξάλλου, το τουρνουά είχε ξεκάθαρα φαβορί τα οποία το επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Μάλιστα στην 1η και στην 3η ισοβάθμησαν μεταξύ τους και μάλιστα απαιτήθηκε ένας έξτρα γύρος για να λυθούν οι ισοβαθμίες.  
Πρώτο και δεύτερο χρηματικό έπαθλο σύνολο 180,00€ μοιράστηκαν ο Πατρελάκης Ευάγγελος (FM) και ο Σανδαλάκης Άγγελος (IM), ενώ στη 3η και με έπαθλο 40,00€ μοιράστηκαν ο προπονητής του ΑΟΚ Μυλωνάκης Γιώργος (CM) και ο Μαρινάκης Χρήστος.
Από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου συμμετείχαν οι Σκουλάκης Αλέξανδρος,  Βλαστάκης Νίκος, Καλάθια Γεωργία, Κουκουράκης Χρήστος, Κακουνάκης Ανδρέας, Κακαουνάκης Γιάννης, Μαριανάκης Γιάννης, Γεωργακάκης Δημήτρης, Ψαράκης Θεοδόσης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γενική κατηγορία:
1ος Πατρελάκης Βαγγέλης (FM) 5.5/6
2ος Σανδαλάκης Άγγελος (IM) 5.5/6
3ος Μυλωνάκης Γιώργος (CM) 5/6
3ος Μαρινάκης Χρήστος (CM) 5/6
Γυναίκες:
1η Αγναντή Δανάη 4/6
2η Κλεοβούλου Σοφία 3/6
3η Καλάθια Γεωργία 2.5/6
Κάτω των 16:
1ος Μαυρίδης Μάνος 4.5/6
2ος Γκόγκας Παντελής 4/6
3ος Λουκάκης Νίκος 4/6
Κάτω των 16 κορίτσια:
1η Σγουρού Τέρψη 4/6
2η Χριστοδουλάκη Αντωνία 2/6
3η Μαυρίδη Μαρίλεια 1/6
Κάτω των 12:
1ος Χριστοδουλάκης Μιχάλης 3.5/6
2ος Σκουλάς Σταύρος 3/6
3ος Καζάκος Φώτης 3/6
3ος Μαλιαράκης Δημήτρης 3/6
Κάτω των 12 κορίτσια:
1η Σγουρού Άννα 3/6
2η Μαλιαράκη Άννα 2/6
3η Τσαλαπάκη Βικτώρια 1/6

Υπενθυμίζεται ότι στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου, λειτουργεί  Ακαδημία Σκάκι υπό την ευθύνη του προπονητή Γιώργου Μυλωνάκη.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη  τους χορηγούς μας. Το Μάννα Τσατσαρωνάκη, τα βιολογικά προϊόντα Aspersa, την ομάδα παραγωγών Agrifal, το κατάστημα Toxotis και το γενικό εμπόριο Αννουσάκης.  
Εκ της Διοργάνωσης
Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: