Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΓΕΛ - ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2024. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Απριλίου 2024 η καθιερωμένη ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία των ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισάμου. 
Η δράση, που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά από το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών των δύο σχολείων σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», είχε ως σκοπό την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοτικής συνείδησης στους νέους της Κισάμου. Στην Αιμοδοσία, που συμμετείχαν κυρίως μαθητές αλλά και παλαιοί αιμοδότες της περιοχής – αρκετοί εκ των οποίων έγιναν εθελοντές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αντίστοιχων δράσεων- συγκεντρώθηκαν 100μονάδες αίματος. 
 Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών-Αιμοδοτών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισάμου: 
«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισάμου ευχαριστεί θερμά 
• το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», για τις υπηρεσίες του, 
• την εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Κισάμου Α. Αγιομυργιαννάκη και τη δημοτική υπάλληλο Ι. Κουτσαυτάκη για το συντονισμό της δράσης, 
• τους παλαιούς και νέους εθελοντές/αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με ζήλο και προθυμία στη διήμερη δράση εθελοντισμού αφιερώνοντας 10΄ λεπτά από τον χρόνο τους, δωρίζοντας ελπίδα και ζωή, και 
• τα άτομα που για διάφορους λόγους δεν τους επετράπη να αιμοδοτήσουν.
 Το μεγαλύτερο  ΜΠΡΑΒΟ όμως, θα πρέπει να δοθεί στους/στις μαθητές/μαθήτριες νέους/νέες εθελοντές/εθελόντριες που παρέδωσαν και σε εμάς τους «μεγάλους» μαθήματα ζωής, εθελοντισμού και αλληλεγγύης. 
Νεκτάριος Ζουριδάκης 
Για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών ΓΕΛ- ΕΠΑΛ Κισάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: