Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΧΑ κ. Στέφανου Κασσελάκη κατά την σημερινή του επίσκεψη στα Χανιά.
10:30 : Επίσκεψη στα γραφεία του κόμματος και συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων.
11:00: Θα βρίσκεται στη Μαλάξα όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία για τα έργα μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας με πυλώνες υψηλής τάσης. 
12:30: Περιήγηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για προσωπική επαφή με καταστηματάρχες και κατοίκους.
15:30 θα μεταβεί στο γήπεδο των Περιβολίων όπου θα παρακολουθήσει μέρος του πολύ κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα Χανιά-Καλλιθέα. 
17:00 : Επίσκεψη στο μουσείο Τυπογραφίας (στο ΒΙΟΠΑ)
20:00 : Ανοιχτή Κεντρική Ομιλία στον πεζόδρομο  της οδού Μουσούρων (Κάτωλας) και παρουσίαση υποψηφίων από την Κρήτη που θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.
22: 00 : Συζήτηση και ποτό με την νεολαία.
Για τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων
Μαρία Χίνου
Συντονίστρια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: