Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΩΖΑΜΕ

Σφραγισμένο κτήριο πλέον η οικία του Αγιογράφου Αννουσάκη. Μετά απο πολυ καιρό επιτέλους κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ανοχή προς τους λαθρομετανάστες μας. Αφού την κατέστρεψαν, διέλυσαν τις τοιχογραφίες που υπήρχαν σε όλα τα δωμάτια από το χέρι του αγιογράφου, αφού έκαψαν την τεράστια βιβλιοθήκη του, αφού την ρήμαξαν στην κυριολεξία, αποφάσισαν να το σφραγίσουν.
Αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε πάντα....

Υ.Σ Η οικία ακόμα αποτελεί εστία μόλυνσης όπως λένε οι κάτοικοι και μια κορδέλα δεν θα λύσει το πρόβλημα .. αν δεν περιφραχτεί περιμετρικά, και μαζευτούν όλα τα σκουπίδια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: